Fun@Work

After Monday and Tuesday even the calendar says W T F

Cateva cuvinte de inceput

miercuri, 27 ianuarie 2010

Petrecerea de Craciun intr-o companie multinationala


Petrecerea de Craciun intr-o companie multinationala, cu cateva zile inainte de Craciun, corespondenta:

 ===
 

 Mail de la CRISTINA XXXX -DIRECTOR RESURSE UMANE  catre toti salariatii unei companii Y
 Data 02 decembrie
 Subiectul : Petrecerea de craciun
 Dragi colegi,
 Ma bucur sa va informez ca petrecrea de craciun a firmei va avea loc in data de 23 decembrie, incepand     cu ora 14:00 , in sala mare a restaurantului «Casa Gratarelor». Vom face fripturi de tot felul, iar bautura va fi la discretie. O formatie vocal-instrumentala va interpreta colinde...Puteti  canta si voi. Si sa nu fiti surprinsi daca presedintele companiei se va costuma in Mos Craciun.
 La ora 16:00 vom aprinde beculetele in brad si vom  putea face schimb de cadouri cu colegii. Valoarea unui cadou nu va depasi suma de 50 de lei grei, pentru a nu va afecta bugetul. Petrecrea este numai pentru salariati
 P.S .- Directorul financiar va face un anunt important cu aceasta ocazie.
 Sarbatori fericite voua si familiilor,
 CRISTINA

---------------------------------

 
DATA 03 DECEMBRIE
 Mail de la aceeasi CRISTINA X
 SUBIECT PETRECEREA DE SARBATORI
 In memo-ul de ieri, nu am intentionat sa jignesc angajatii evrei. Sunt de acord ca Hanuka este o sarbatoare importanta si ca uneori coincide cu Craciunul (nu si in acest an din pacate). Astfel ca am decis ca petrecerea sa nu se mai numeasca « de Craciun » ci « Petrecrere de Sarbatori ». Aceleasi scuze le datorez si altor angajati care nu sunt de confesiune crestina. Nu vom avea brad si nu se vor canta colinde. Vom avea un DJ si muzica de toate  genurile. Sunteti multumiti ?
 Sarbatori fericite,
 CRISTINA

---------------------------------

 
DATA 08 DECEMBRIE
 Mail de la aceiasi CRISTINA X CATRE TOTI
SALARIATII
 RE TOTI SALARIATII
 Subiect :petrecrea de sarbatori
 In privinta cererii pe care am primit-o de la  Alcoolicii Anonimi care doresc o masa separat:nu  ati semnat e-mailul! Si,daca vom pune un cartonas cu  "Rezervat pentru alcoolicii Anonimi », nu ati mai fi anonimi, nu? Cum sa rezolvam problema? Are cineva vreo idee? In privinta cadourilo:nu se vor face nici  un fel de cadouri, deoarece reprezentantii  sindicatului au decis ca suma de 50 ron este prea mare, iar managementul a considerat suma penibila.
 In concluzie: NU SE FACE SCHIMB DE DARURI !

 ---------------------------------

 
DATA 10 DECEMBRIE
 Mail de la aceiasi CRISTINA X catre toti salariatii
 Subiect:petrecerea de sarbatori
 Ce firma pestrita avem! N-am avut idee ca in decembrie are loc Ramadanul, care le interzice salariatilor nostri turci, tatari sau arabi sa consume alimente si bauturi in timpul zilei.
 Deoarece nu putem schimba ora petrecerii, voi  incerca sa aranjez cu o firma de catering
 impachetarea unor portii de mancare, pe care salariatii islamisti le vor primi la plecare.
 Sunteti de acord ?
 Va mai anunt ca am rezervat o masa aproape de  toalete pentru angajatele gravide si o alta pentru persoanele supraponderale, cat mai departe de masa  cu deserturi.
 Homosexualii au voie sa stea la masa impreuna.  Lesbienele nu sunt obligate sa stea la masa homosexulalilor. Da, si homosexualii vor avea aranjament pe masa. Pentru persoanele scunde, am  facut rost de pernute de pus pe scaune. Pentru cei care tin dieta, vor fi si preparate fara grasime.
 Din pacate, nu putem controla cantitatea de sare  din mancaruri, dupa cum ne roaga un grup de colegi cu  hipertensiune arteriala. Ca desert pentru  diabetici,  vom avea fructe proaspete, deoarece restaurantul  nu ne poate asigura deserturi cu indulcitor. Asta e.
 Mi-a scapat ceva?


   ---------------------------------

 DATA 15 DECEMBRIE
 Mail de la aceiasi CRISTINA X catre toti
salariatii
 SUBIECT : NENOROCITA DE PETRECERE
 Vegetarieni????!!!! M-am saturat de voi, oameni buni! Va place sau nu, o sa facem petrecerea cu gratare!  N-aveti decat sa stati naibii la masa voastra si sa  va indopati cu salata, in timp ce noi, carnivorii, ne ghiftuim cu friptura din animale moarte! Veti avea si legume ecologice. Dar sa stiti, nesuferitilor, ca si rosiile au sentiment si plang  cand le tai felii. De fapt nu plang, ci urla! Si  le  aud cum urla chiar ACUM! Sper sa aveti cea mai de rahat vacanta din viata voastra! Duceti-va  dracului  toti ! JAVRELOR!


---------------------------------

 DATA 20 DECEMBRIE
 Mail de la ALINA ZZZZZ -Director interimar resurse  umane catre toti salariatii
 SUBIECT CRISTINA X SI PETRECEREA
 Ma bucur sa va comunic ca deja Cristina a iesit  din spital si sunt convinsa ca vorbesc in numele  tuturor, urandu-i insanatosire grabnica. Voi incerca sa-i transmit toate urarile si felicitarile de Sarbatori de la voi. Intre timp va anunt ca directorul general a decis ca petrecerea de sfarsit de an sa se anuleze, iar dupa-amiaza de 23 decembrie sa fie libera pentru toti angajatii. SARBATORI  FERICITE !
 ALINA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mailuri Funny Hazlii

Blogroll

Categorii

Arhivă blog

Popular Posts

Abonati-va pe email

Despre mine

Fotografia mea
Octavus
Mare om, mare caracter..
Vizualizați profilul meu complet

Statistici din 02.02.2010

Disclaimer