Fun@Work

After Monday and Tuesday even the calendar says W T F

Cateva cuvinte de inceput

miercuri, 27 ianuarie 2010

Cerere de lasare la vatra pe motiv de incompatibilitate legala

Stimate Domnule Ministru,
 
Situatia mea familiala si familiara, ma determina sa solicit sprijinul Domniei voastre în vederea lasarii la vatra.
 
Va rog sa analizati cu atentie, ce mi s-a intâmplat :
1° Inaintea incorporarii, m-am casatorit cu o vaduva de 44 de ani.
2° Dupa scurt timp fiica sotiei mele, desi avea doar 25 de ani, s-a casatorit cu tatal meu, pe care l-a indragit la prima vedere cu prilejul casatoriei mele. In urma acestei duble casatorii, tatal meu mi-a devenit ginere fiindca s-a casatorit cu fiica mea, iar fata mea vitrega mi-a devenit soacra, ea fiind sotia tatalui meu.
3° De Craciun, sotia mea a nascut un baiat. Baiatul a devenit astfel fratele sotiei tatalui meu, deci cumnat cu tatal meu.
Prin urmare baiatul meu, fiind frate cu soacra mea, mi-a devenit unchi.
4° Culmea face ca in ianuarie anul acesta, si sotia tatalui meu a nascut un baiat, care este pe de-o parte fratele meu (fiind fiul tatalui meu) si pe de alta parte nepotul meu (fiindca este fiul fiicei sotiei mele).
Am devenit astfel fratele nepotului meu, si cum sotul unei mame devine tatal copiilor ei, si eu am devenit tatal sotiei mele si fratele fiului meu.
Cu alte cuvinte eu sunt propriul meu bunic ?!!
 
Avind in vedere ca legea interzice ca tatal, fiul si nepotul sa fie mobilizati în acelasi timp, va rog respectuos, stimate Domnule Ministru, sa ma lasati la vatra.
Contând pe amabilul dvs sprijin si binevoitoarea dvs întelegere de tata si adult, va rog sa agreati, stimate Domnule Ministru, salutarile mele de înalta consideratie. 


semnatura indescifrabila

PS : Este vorba de o scrisoare veridica expediata de un tânar alsacian Ministrului Apararii Nationale francez ! Cererea sa a fost acceptata, tânarul fiind rapid reformat pt urmatorul motiv : „stare psihica instabila si preocupanta, tulburari mintale agravate de un climat familial foarte perturbant".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mailuri Funny Hazlii

Blogroll

Categorii

Arhivă blog

Popular Posts

Abonati-va pe email

Despre mine

Fotografia mea
Octavus
Mare om, mare caracter..
Vizualizați profilul meu complet

Statistici din 02.02.2010

Disclaimer